Jouw haarwerken specialist!
06 – 25 02 52 90
info@haarwerkenenzo.nl

Prachtige pruiken in Dordrecht nodig? Bel met Haarwerken en zo!

Een verzorgd uiterlijk is voor iedereen belangrijk. Heeft u last van haar problemen? En wilt u dit zoveel mogelijk kunnen verbergen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Haarwerken en zo, dé specialist op het gebied van pruiken in de omgeving van Dordrecht . Ons team heeft al jarenlang ervaring in pruiken en adviseert wat het beste bij u past. Ook vele tevreden klanten uit Dordrecht zijn wij van dienst geweest. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van pruiken en geven u persoonlijke begeleiding. Bij Haarwerken en zo, bent u altijd verzekerd van een haarwerk dat bij u past.

Op maat gemaakte pruiken in Dordrecht

Haarwerken en zo biedt de mogelijkheid om pruiken in Dordrecht op maat te laten maken. Daarbij wordt er eerst een mal van uw hoofd gemaakt. Hierbij kunnen alle details van uw hoofd worden aangegeven. Daarna wordt het haarwerk geheel met de hand gemaakt. Wanneer u kiest voor een pruik op maat bent u verzekerd van een haarwerk met een perfecte pasvorm dat precies aansluit op uw wensen.

Collectie

Wilt u geen maatwerk? Dan kunt u gerust onze ruime collectie pruiken komen bekijken. Van stijlvol klassiek tot modieus en zeer trendy pruiken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Haarwerken en zo. Wij waarborgen altijd uw privacy en geven eerlijk en deskundig advies. Bent u inwoner van Dordrecht en wenst u meer informatie te ontvangen over onze pruiken, neem dan vrijblijvend contact op met Haarwerken en zo door gebruik te maken van het onderstaande formulier, of door te bellen met: 078 6812524 (vraag naar Rosita)

Maak een afspraak

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Cart