Jouw haarwerken specialist!
06 – 25 02 52 90
info@haarwerkenenzo.nl

Haarwerken

Wij streven naar het aanmeten van het perfecte haarwerk en letten dan vooral op de kwaliteit van: Pasvorm, Haar, Vezel en Kleur. Wij werken met zeer uiteenlopende vormen van vervangend haar om op die manier de eigen haarsoort zo goed mogelijk te benaderen.

Uw haar verliezen

Veel vrouwen en mannen hebben ermee te maken: Maar dat hoeft niet te betekenen dat dit voor anderen ook zichtbaar moet zijn. Als u er zo “normaal” mogelijk uit wilt zien is een goede pruik of haarstuk tegenwoordig een heel normale oplossing.

Door moderne technieken hoeft niemand meer te zien dat u een hulpmiddel draagt. Zaak is wel dat u zich goed laat voorlichten en begeleiden bij de keuze voor een haarwerk (pruik) of haarstuk.

De eerst stap

De eerste stap is het maken van een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Dit kan bij ons in de salon of in het ziekenhuis. Wat u het prettigst vindt. Indien nodig, kan ik ook bij ter plekke langskomen.

In een persoonlijk gesprek kunt u uw verhaal doen. Wij adviseren en helpen bij het uitzoeken van een haarwerk (pruik) dat bij u past. Uiteraard rekening houdend met uw wensen.

Maatwerk en confectie

Een haarstuk of haarwerk (pruik) kan geheel op maat worden vervaardigd. Maar er is ook veel keuze in confectie. Bijna alle modellen zijn verkrijgbaar in echt- en in kunsthaar.

Wij tonen u graag de beschikbare modellen tijdens ons gesprek.

Haarstukjes

Soms is een haarstukje voldoende om het haar probleem op te lossen. Een haarstukje kan worden bevestigd met behulp van bijvoorbeeld klemmetjes of tape. Zelfs permanente bevestiging is mogelijk. Wij vertellen u er graag meer over.

Petten, sjaals, bandana’s

Bij ons vindt je een ruime collectie petten, sjaals, bandana’s en nog veel meer, speciaal geselecteerd voor gebruik op een hoofd zonder haar. Kom naar onze salon en laat u adviseren en voorlichten over de mogelijkheden. Haarwerken en Zo geeft ook uitgebreid informatie over alles wat je moet weten om op een comfortabele manier je hoofd te bedekken.

Een mooi hoofd; ook zonder haar

Wanneer je door ziekte, of behandeling daarvan je haren moet missen, zoek je andere manieren om er goed uit te zien. Én je wilt je hoofd graag bedekken op een manier die het best bij jou past. Haarwerken en Zo biedt oplossingen voor moderne vrouwen en coole kids.

Gallerij

Vergoeding

De service die wij bieden:

 • Snelle hulp bij chemo behandeling
 • Indien gewenst advies aan huis of ziekenhuis
 • Afhandeling met zorgverzekeraars
 • Volledige verzorging van uw haarwerk
 • Therapeutische verzorging voor het herstel van uw eigen haar

Vergoeding door zorgverzekeraar

Pruiken en haarwerken worden meestal grotendeels vergoed door de zorgverzekeraars. Haarwerken&zo heeft contracten met alle zorgverzekeraars en is erkend door de SEMH.

Waarborg

Waarborg van kwaliteit, service en vakmanschap

De SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen) is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars, eisen opstelt waaraan een goed leverancier dient te voldoen. Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of de erkende leveranciers aan deze eisen voldoen. Voor u een waarborg van kwaliteit, service en vakmanschap.

Maak een afspraak

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

   Cart