Jouw haarwerken specialist!
06 – 25 02 52 90
info@haarwerkenenzo.nl

Haaruitval dames

Haaruitval dames

Heeft u last van haaruitval? Merkt u dat u een dunnere haardos krijgt of zijn er kale plekken zichtbaar op uw hoofd? Alopecia, ook wel pleksgewijze kaalheid genoemd, is een haaraandoening die ervoor kan zorgen dat een persoon plotseling gedeeltelijk kaal wordt. De haaruitval kan op elke leeftijd bij zowel mannen als dames voorkomen. Bij alopecia blijven de haarwortels aanwezig en daarom bestaat er de kans dat het haar wel terug groeit. Het kan echter ook zo zijn dat de haaraandoening kan leiden tot complete kaalheid.

Waardoor ontstaat haaruitval bij dames?

Normaal verliezen we zo’n vijftig tot honderdtwintig haren per dag. De ene dag is dit meer, de andere dag minder. Begint u echter meer haar te verliezen op een dag, dan kan dat uiteindelijk leiden tot kale plekken. Haaruitval bij dames kan verschillende oorzaken hebben, zoals stress, genetische bepaling en hormonale schommelingen, bijvoorbeeld wanneer u zwanger bent of net bent bevallen. Het kan echter ook te wijten zijn aan medische oorzaken, zoals huidziekten, schildklieraandoeningen, ijzertekort, het gebruik van bepaalde medicijnen en een ongezonde levensstijl in het algemeen. Bij haaruitval bij dames is het belangrijk om uit te zoeken waar de oorzaak ligt. Naar aanleiding van de oorzaak bespreken u en uw huisarts wat u kunt doen aan uw haaruitval.

Wat kunt u doen bij haaruitval dames

Shampoos met cafeïne, conditioners, haarmaskers, lotions en crèmes werken vaak niet goed genoeg om haaruitval bij dames tegen te gaan. Ook van het aanpassen van uw dieet of het nemen van vitaminepillen is geen bewijs gevonden dat dit daadwerkelijk helpt. Het is echter wel belangrijk om uw hoofd te beschermen tegen bijvoorbeeld de zon. Ons haar beschermt de gevoelige hoofdhuid. Is er geen of minder haar om de hoofdhuid te bedekken, dan kunt u last krijgen van een verbrande hoofdhuid. U kunt zonnebrandcrème smeren, maar het dragen van een pet, hoed of sjaal helpt ook.

U kunt zich onzeker gaan voelen over uw steeds dunner wordende haardos en uw kale plekken. Als de kale plekken zich niet herstellen, dan bieden haarwerken en haarstukken de uitkomst. Bij Haarwerken & zo kunt u terecht voor verschillende pruiken, haarstukken en haarwerken. Al sinds jaar en dag helpen wij dames die lijden aan haaruitval, waardoor wij goed bekend zijn met de aandoening en weten waar u behoefte aan heeft.

Haarwerken & zo staat voor u klaar

Wilt u graag weten of een haarstuk, haarwerk of pruik ook de oplossing voor u biedt? Haarwerken & zo laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Ieder persoon is anders en heeft andere wensen qua haarwerk. U kunt uw wensen uiten bij een persoonlijk gesprek. Tijdens deze kennismaking laten wij u alle mogelijkheden zien en horen wij graag uw mening. Wij zullen alle tijd voor u nemen, zodat u rustig de tijd heeft om de verschillende pruiken, haarstukken en haarwerken te passen.

Wij willen er graag voor zorgen dat uw haarwerk volledig voldoet aan uw wensen en letten goed op de kwaliteit van de pasvorm, het materiaal waar het haarwerk van is gemaakt, de vezel en de kleur. Maak uw wensen kenbaar en samen met u zullen wij ervoor zorgen dat u binnen de kortste keren met een mooie pruik, mooi haarstuk of haarwerk de deur uitloopt.

Indien u interesse heeft in een van onze diensten, kunt u een persoonlijke afspraak maken. Voor meer informatie kunt u bellen naar (06) 25 02 52 90. Wij zien u graag in onze SEMH-gecertificeerde salon!

Haaruitval dames

Neem contact met ons op

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

   Cart