Jouw haarwerken specialist!
06 – 25 02 52 90
info@haarwerkenenzo.nl

Damespruiken van echt haar

Bent u op zoek naar damespruiken van echt haar? Hiervoor bent u bij Haarwerken & zo aan het juiste adres. Wij dragen graag bij aan het vinden van een damespruik van echt haar dat bij u, uw wensen en uw budget past. Wij bieden zowel maatwerk als een ruime collectie kant-en-klare damespruiken van echt haar.

Damespruiken van echt haar worden steeds populairder en de grote vraag hiernaar blijft maar groeien. Het is echter wel belangrijk dat u zoekt naar een haarwerkenspecialist die goede kwaliteit biedt. Bij Haarwerken & zo bent u hiervan verzekerd: wij zijn SEMH-gecertificeerd en kunnen u dus damespruiken van echt haar van zeer goede kwaliteit bieden.

Voordelen damespruiken van echt haar

Het is natuurlijk niet voor niets zo dat de vraag naar damespruiken van echt haar blijft groeien. Er zitten veel voordelen aan een pruik van echt haar in plaats van synthetisch haar. Speciaal voor u zetten wij deze voordelen op een rijtje:

 • Komt natuurlijker over: de verschillen tussen het uiterlijk van pruiken van echt haar en synthetische pruiken worden steeds kleiner, maar toch blijft het verschil soms zichtbaar. Met name Chinese en Aziatische pruiken kunnen er erg synthetisch uitzien. Echt haar is vaak ook dunner dan synthetisch haar. Synthetisch haar voelt ook veel minder natuurlijk dan echt haar.
 • Geschikt voor dagelijkse bezigheden: damespruiken van echt haar kunt u ophouden tijdens bijvoorbeeld slapen, sporten of zwemmen. Synthetische pruiken moeten tijdens die activiteiten afgezet worden en zijn dus niet permanent draagbaar.
 • Permanentje of verven? Met een pruik van echt haar kan alles. Ook kunt u uw pruik krullen, stijlen en föhnen.

Meer informatie over damespruiken van echt haar?

Indien u interesse heeft in een van onze diensten, kunt u een persoonlijke afspraak maken. U kunt uw verhaal doen en rekening houdend met uw wensen adviseert de stylist bij het uitzoeken van wellicht uw nieuwe haarwerk. Neem contact met ons op! Voor informatie kunt u bellen naar (06) 25 02 52 90 en vraag naar Rosita Braber, zij maakt de afspraak met u. Wij zien u graag in onze SEMH-gecertificeerde salon!

Maak een afspraak

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

   Cart