Jouw haarwerken specialist!
06 – 25 02 52 90
info@haarwerkenenzo.nl

Dames pruiken in Hendrik Ido Ambacht . Ook van echt haar.

Een verzorgd uiterlijk is voor iedereen belangrijk. Heeft u last van haarproblemen? En wilt u dit zoveel mogelijk kunnen verbergen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Haarwerken en zo, dé specialist op het gebied van dames pruiken in Hendrik Ido Ambacht . Ons team heeft al jarenlang ervaring in dames pruiken te Hendrik Ido Ambacht en adviseert wat het beste bij u past. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van dames pruiken te Hendrik Ido Ambacht en geven u persoonlijke begeleiding. Bij Haarwerken en zo bent u altijd verzekerd van een haarwerk dat bij u past.

Dames pruiken te Hendrik Ido Ambacht op maat

Haarwerken en zo biedt de mogelijkheid om dames pruiken te Hendrik Ido Ambacht op maat te laten maken. Daarbij wordt er eerst een mal van uw hoofd gemaakt. Hierbij kunnen alle details van uw hoofd worden aangegeven. Daarna wordt het haarwerk geheel met de hand gemaakt. Wanneer u kiest voor een dames pruik op maat bent u verzekerd van een haarwerk met een perfecte pasvorm dat precies aansluit op uw wensen.

Collectie

Wilt u geen maatwerk? Dan kunt u gerust onze ruime collectie dames pruiken in Alblasserdam bekijken. Van stijlvol klassiek tot modieus en zeer trendy dames pruiken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Haarwerken en zo. Wij waarborgen altijd uw privacy en geven eerlijk en deskundig advies. Wenst u meer informatie te ontvangen over dames pruiken te Hendrik Ido Ambacht , neem dan vrijblijvend contact op met Haarwerken en zo 078 6812524 .

Maak een afspraak

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Cart